Wil jij ook gratis marketingpower? - Pontificaal
<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Wil jij ook gratis marketingpower?

door | feb 12, 2019 | Blog | 0 Reacties

De meeste ondernemers kennen hun eigen merkkracht niet. En dat is nergens voor nodig. Die kracht zit immers al in de onderneming. Ook in jouw bedrijf! Bovendien kost je eigen merkkracht in feite niks en je kunt deze eenvoudig inzetten.

Natuurlijk moet je er wel wat voor doen, want succes komt niet vanzelf. 1. Ga er actief naar op zoek. 2. Stel jezelf ervoor open. 3. Stap af van het misverstand dat het alleen belangrijk is wat de klant van jou vindt.

Durf daarnaast ook nog eens écht eerlijk te zijn; tegen jezelf én je team. Dat is inderdaad nogal een opgave. Gelukkig bestaan daar mooie hulpmiddelen voor. Daarmee haal je jouw merkpersoonlijkheid en drijfveren boven water. Op een leuke én constructieve manier. Je ontsluit de creativiteit en de persoonlijke drijfveren van jezelf en je team. Daarmee maak je jouw verborgen merkkracht duidelijk zichtbaar. Maar wat dan?

Als je het goed hebt gedaan – maar alleen dan – gebeurt er iets magisch. Er ontstaat een nieuw elan in je team. Trots, energie en motivatie om iets met je merkkracht te doen. Ineens is er momentum om in beweging te komen. En durf om te experimenteren. Dat is hét moment. Jouw verborgen merkkracht begint te werken voor jouw team, voor jouw onderneming.

Op feestjes en bij netwerkbijeenkomsten vertellen jij en je medewerkers ineens een goed en overtuigend verhaal. Je aantrekkingskracht als merk is spontaan verdubbeld. Jij hoeft het alleen nog maar te voeden, te richten en af te vuren. Op dit punt ben je gelukkig al halverwege en het levert nu al voordeel op!

Meer over dit laatste in een volgende blog.

Bij de leergang ’Marketing doe je zo!’ van Incademy leren we ondernemers met 2 tot 20 werknemers hun verborgen merkkracht te ontdekken en strategisch in te zetten. Ben je groter of kun je niet bij deze leergang van Incademy aanwezig zijn? Stuur dan even een mailtje naar igor@pontificaal.nl voor een persoonlijke afspraak.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven?

We e-mailen uiterst onregelmatig en we delen je gegevens niet. Uitschrijven kan altijd.

Het is gelukt! Leuk dat je erbij bent!