Jij & wij - Pontificaal
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

We zijn er niet voor iedereen…

We zeggen het eerlijk: Pontificaal is niet voor elke opdrachtgever geschikt. Wij helpen graag bedrijven en organisaties die maatschappelijk betrokken zijn en een positieve bijdrage willen leveren. Dat vereist lef. Het lef om te dromen, te veranderen, je comfortzone te verlaten en scherpe keuzes te maken. Maar ook het lef om echt en oprecht te zijn. Want mensen en organisaties komen pas echt verder wanneer zij eerlijk zijn en erkennen wie zij daadwerkelijk zijn.

Hier doen we het voor

Wij helpen om merken mooier en relevanter te maken, omdat de wereld daar mooier en beter van wordt. Dat klinkt groots, maar het is dan ook een grote wereld. En die wereld moet veranderen. We moeten naar een duurzame wereld. Dat vereist dat we nadenken over onze plek in de maatschappij en niet alleen dingen doen om geld te verdienen. Dat is geen kwestie van alles of niets, maar van meer of minder. Wil je als bedrijf of organisatie deel zijn van de oplossing, dan helpt Pontificaal jou graag verder.

Hoe komen we erop?

Die prachtige ideeën die we voor en met jou bedenken, die ontstaan niet zomaar. We gebruiken een wetenschappelijke methode: 23plusone. Daarmee onderzoeken we samen op meetbare wijze hoe jouw merk voelt, voor jouw doelgroep én jouw medewerkers.

De kracht van je merk hangt sterk af van de emoties die het oproept. Daarom beginnen we vaak met een onderzoek naar deze gevoelens en met name de achterliggende drijfveren. Dit heet emotive branding. Hoe voelt jouw merk, naar buiten én naar binnen? En waarop is dat gebaseerd?

Op basis van deze inzichten werken we gericht samen aan verandering en verbetering, zowel intern als extern. Dat doen we met effectieve, oprechte communicatie en mooie, passende concepten. Waarbij we ook zorgen voor een mooie uitvoering.

We kunnen het niet alleen...

Daarom doen we het ook niet alleen, maar samen met vrienden en partners. Breng ze gerust een bezoek!
BR-ND
Netwerk6
Gstalt
AlphaRainbow
Brave Brands
De Communicatie Architect
De wereld van company
Robert Essenstam
Totta research
Odysea
Doon
Studio Why
Emotome
Kiki Hartmann
Leo Rietbergen
IF-tv
Megavista
BDO Norge
Diversity Invest
Megawatt
Mobeazy
West Meadow creative
Dymphoto
Niels Zomer fotografie
Eyetems

Wil je op de hoogte blijven?

We e-mailen uiterst onregelmatig en we delen je gegevens niet. Uitschrijven kan altijd.

Het is gelukt! Leuk dat je erbij bent!