Zo werkt dat - Pontificaal
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Pontificaal in zeven punten

Uit de voorbeelden had je al begrepen dat we niet alleen mooie ideeën leveren. We helpen je ook met een mooie uitvoering. Dat hoort nu eenmaal bij onze ambitie om bedrijven en organisaties verder te brengen. Onderstaande zaken kun je van ons verwachten.>

1. Tegengas

Samenwerken met Pontificaal betekent niet per se dat we jouw leven makkelijker maken. Verwacht van ons een gezonde dosis tegengas. Van jaknikkers word je immers niet beter. Wij kijken naar jouw organisatie met een frisse en kritische blik, op zoek naar datgene wat eigen is. Want dat is waar je op verder moet bouwen om relevant te zijn én relevant te blijven.

2. Van buiten én van binnen

Wanneer het om jouw merk gaat, dan kijken we niet alleen met onze frisse en kritische blik naar buiten. Natuurlijk is het belangrijk om te weten hoe de doelgroep jouw merk ziet. Maar we kijken ook naar binnen, om te zien hoe de eigen medewerkers jouw merk ervaren. Want eigenlijk zijn de mensen het merk. Die moeten het uiteindelijk waarmaken. En dat merk klopt pas echt, wanneer het naar binnen en naar buiten toe hetzelfde is.

3. Middelenvrij

Met alleen een hamer wordt elk probleem een spijker. Maar Pontificaal heeft een complete gereedschapskist. Daaruit kiezen we middelen en kanalen waarmee jij resultaat haalt. En we huren in wat daar verder voor nodig is. Soms praten we daarom niet met een artdirector en een webdesigner, maar met een bakker en een timmerman. Soms doen we het met wat er al was. Scheelt ons een hoop werk, en jou de nodige kosten.

4. Grote lijnen én details

Pontificaal verzorgt alles wat nodig is om jouw doel te bereiken. We bedenken de concepten en zorgen voor realisering, met oog voor grote lijnen én details. Want die zijn vaak cruciaal voor een geslaagde uitvoering. Dit doen we samen met jou. Uiteindelijk moet een organisatie zelf zijn doelstellingen bereiken. Maar wij helpen zodanig dat het haalbaar wordt én daadwerkelijk gebeurt.

5. Strategie en concept voor bureaus

Pontificaal werkt ook samen met andere marketingorganisaties. We ontwikkelen strategieën met visie, zorgen voor krachtige campagneconcepten en helpen met het bedenken van pitches die de opdracht binnenhalen. Zo houden die organisaties meer tijd over om te werken aan zaken waar zij zelf gespecialiseerd in zijn.

6. Teams op maat

Pontificaal snapt dat je niet zit te wachten op een bureau met veel medewerkers die allemaal geld kosten. Daarom werken wij voor elke opdracht met een team op maat, dat precies bestaat uit de specialisten die nodig zijn voor het beste resultaat. Zo werken we maximaal efficiënt en kostenbewust. Daartoe hebben we een netwerk van zelfstandige specialisten en toeleveranciers. Wat we niet hebben, huren we in.

7. (Samen)werken met plezier

Ja, we zijn echt wel serieus in ons werk. Daarom nemen we ons plezier net zo serieus. We weten zeker dat je voor de beste resultaten plezier moet hebben; plezier in je eigen werk en plezier in de samenwerking. Want wat je met plezier doet, doe je beter. Dat kost niemand meer, maar leidt steevast wel tot de beste ideeën en de beste resultaten. En daar gaan we voor!
Denk je na dit alles dat wij jou wellicht goed kunnen helpen? Dat zou zomaar eens kunnen. Eén ding is zeker: we doen het graag en we doen het goed. Met alle liefde zelfs!

WIJ VAN PONTIFICAAL HOUDEN VAN ONZE KLANTEN

Zullen wij ook eens kennis … nee, plezier maken?

Serieus doen kunnen we ook, hoor. Maar niet saai, dat gaat echt niet lukken.

Maak een afspraak

Terugbellen?

14 + 1 =

Wil je op de hoogte blijven?

We e-mailen uiterst onregelmatig en we delen je gegevens niet. Uitschrijven kan altijd.

Het is gelukt! Leuk dat je erbij bent!